top of page

Van huisslaaf naar huisbaas

Hoe combineer je je boeiende werkleven met je gezin? En hoe voorkom je dat je huis hierin een echte spelbreker is. En liefst nog op een duurzame manier, zodat iedereen er beter van wordt.

Een droomhuis is een huis dat de bewoners optimaal dient. 

Hoe halveer je het aantal kuisuren?

Of, als je een poetsman/vrouw hebt, hoe voorkom je dat je de avond ervoor zelf uren bezig bent alleen al om te zorgen dat deze persoon zijn werk kan doen?

Hoe zorg je dat je de spullen van je kinderen niet in het hele huis vindt?

Hoe creëer je een huis dat 'klopt' in plaats van ergernissen opwekt?

OOK dat is duurzaamheid voor mij.

collage_woning_studiokompas.png

You need a plan

Of je nu gaat verbouwen of bouwen, het interieur neem je best zo snel mogelijk mee in je plannen. Zo ontstaat er een interieurplan dat afgestemd is op de woning en omgekeerd.

Studio KOMPAS begeleidt je op basis van jouw noden. We bekijken de vragen, bezorgdheden maar ook de dynamiek van de bewoners en vertrekken van daaruit naar een geoptimaliseerd ontwerp.

Niet alleen de huidige situatie maar ook de mogelijke veranderingen in de tijd worden meegenomen. Het doel is dat iedere bewoner zich goed voelt in de woning.

Neem contact op om te kijken in welke mate we kunnen helpen in jullie project. Een eerste kennismaking is altijd gratis. 

>>> Ontdek de Interior Happiness Scan

Een Interior Happiness scan koppelt de eigenschappen van de woning aan de bewoners. Op basis van de persoonlijkheden van de bewoners en de wetenschappelijke inzichten uit de omgevingspsychologie, ontstaat er een optimale organisatie en inrichting van de woning. 

>>> ONTDEK

Hallo,

ED6AD58E-592A-429D-9BFA-A206DEF7B6D1_edited.jpg

ik ben Katrien. Levensgenieter, bezige bij, creator en gek op boeken. 

 

Je voelt misschien al aan dat dat niet goed samengaat met een huishouden. Toen we nog met z'n tweetjes waren, ging het allemaal nog best. "Jij bent een chaoot in huis", kreeg ik wel eens als opmerking van mijn man. Mijn schouders ophalen was dan al wat ik deed, ik had nu eenmaal andere prioriteiten.

Tot de gezinsuitbreiding eraan kwam ... Ik heb serieus geworsteld. Het irriteerde mij vreselijk dat ik op mijn werk alles zo vlot georganiseerd kreeg en tegelijk mijn huis één grote chaos was. 

Maar ik geef niet gauw op. Door de jaren heen, heb ik de code gekraakt. Er zijn enkele basisregels nodig om een huis te doen werken voor jou. Deze zijn universeel en door iedereen toe te passen. Dus ik vertel ze graag aan jou. Zodat jij niet eerst 10 jaar moet ploeteren, vooraleer je kan stralen in je eigen huis.

bottom of page