top of page

Interieur op basis van wie je bent en wat je doet

Een Interior Happiness scan koppelt de eigenschappen van de bewoners aan de woning. Op basis van de persoonlijkheden van de bewoners en de wetenschappelijke inzichten uit de omgevingspsychologie, ontstaat er een optimale organisatie en inrichting van de woning. 

In plaats van in te richten op basis van trends en novelties, gaan we inrichten in functie van noden en persoonlijkheden. We hebben aandacht voor functionaliteit, maar ook voor welbevinden, emoties en verbindingNatuurlijk werken we ook naar een ontwerpvoorstel dat mooi wordt bevonden door de bewoners.

Hoe gaan we te werk?

AANBOD

1

WAARDEVOL WOONPROFIEL

Ontdek wat je echt nodig hebt om gelukkig te wonen. Wonen is meer dan een inrichting. Wonen is elke dag samenwerken, verbinden en een leven opbouwen dat een voldaan gevoel geeft. Onze persoonlijkheden en onze omgeving hebben een beduidende impact op ons dagelijks leven en kunnen voor de nodige frustraties en ergernissen zorgen. We bepalen jouw motivatieprofiel (het Steven Reiss motivation profile) en vertalen dit naar je woning. Je ontvangt een handleiding vol met persoonlijke tips voor een interieur dat helemaal past bij jou en met inzichten over hoe je het dagelijks samenwonen gemakkelijker kan maken.

Het opstellen van een woonprofiel is op elk moment een waardevolle investering. Ben je op zoek naar een woning of ga je renoveren/bouwen? Dan is een woonprofiel zeker waardevol. Je weet met welke factoren en elementen je moet rekening houden bij het maken van je woonplannen. Hierdoor bespaar je onnodige kosten en miskopen omdat je enkel zal investeren in wat echt belangrijk is. 


 390  
voor 1 p, 590  voor 2 pincl. BTW 

Inbegrepen:

✅ Opstellen van het wetenschappelijke Steven Reiss motivation profiel (RMP) via de officiële online vragenlijst

✅ Individuele bespreking van het motivatieprofiel (1,5 uur per persoon)

✅ Tweede gesprek van 1,5 uur: impact van het RMP op (samen)wonen en vertaling naar interieur

✅ Individueel RMP verslag + conclusie optimale woonomgeving/inrichting 

2

INTERIOR HAPPINESS DESIGN

Sta je voor een grondige renovatie of heb je (ver)bouwplannen? Investeer dan in een interieurontwerp op maat. Op basis van een grondige analyse van de woning en op basis van je woonprofiel (stap 1), ontstaat er een uniek interieur ontwerp volledig op maat van je intrinsieke noden. Met dit voorontwerp ontdek je het volle potentieel van je woning. Een investering die rendeert op korte termijn en lange termijn.


 690 € incl. BTW
voor woningen < 250 m^2
   

Inbegrepen:

✅ Gesprek op locatie en opmeting

✅ Voorontwerp totaalinterieur

✅ 2D organisatieplan op schaal

✅ Inspiratiemoodboard voor de materialen, texturen en kleurenpalet

✅ 3D Sfeerbeelden

✅ 3D Virtuele reality van het ontwerp voor een maximale inleving van het voorgesteld resultaat.

✅ Concrete tips voor meubels

✅ Tot 3 maanden na oplevering klantenondersteuning 

>>> Interior Happiness Scan voor een waardevolle toekomst

Een gemiddelde woning kost ondertussen zo'n 360.000 . Ook bouwmaterialen en werkuren worden alsmaar duurder. Een gemiddelde renovatie kost is +/_ 1000 /m^2 De totale investering voor het woonprofiel en interieurontwerp voor twee personen is 1280 .

Deze extra investering is 0,3 % van de gemiddelde prijs van een woning en haal je er meteen uit door slimmere en doordachtere keuzes bij de inrichting. Daarnaast rendeert deze aanpak op lange termijn dankzij een interieur op basis van de persoonlijke noden van de bewoners. Dit resulteert in minder frustraties en ergernissen en een sterk verhoogd welbevinden tijdens het wonen zelf. 

Wil je weten hoe zo'n motivatieprofiel eruit ziet?

Kan je je moeilijk voorstellen wat zo'n Interior Happiness design inhoudt?

Ontdek in een kort gratis gesprek wat een Interior Happiness Scan voor jou kan betekenen.

Heb je advies nodig over één bepaalde ruimte? We bekijken samen hoe we je verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

> Ik heb een concrete interieurvraag over één ruimte van mijn woning. Kan ik hiervoor ook bij studio Kompas terecht?

Indien je enkel één concrete ruimte wilt aanpakken, kan je ons vrijblijvend contacteren voor een prijs op maat. We helpen je graag verder.

> Ik ben tevreden van het interieurplan en wil dit graag laten uitwerken. Wat nu?

We helpen je graag verder met technische tekeningen voor maatwerk, verlichtingsplannen, technische tekeningen electriciteit, opvolging van de werken,... Na oplevering van de interior scan, kies je zelf of je nog verdere ondersteuning nodig hebt.

> Wat is de link tussen mijn persoonlijkheid en mijn woning?

Vanuit de omgevingspsychologie heeft men wetenschappelijk gezien dat we niet allemaal op dezelfde wijze reageren op onze omgeving. In functie van onze persoonlijkheidskenmerken, hebben we een andere dagelijkse omgeving nodig om ons goed te voelen, om terug op te laden, om open te staan voor verbinding, om onze creativiteit te boosten,... Dankzij het RMP profiel ontdek je je intrinsieke motivaties. Deze motivaties komen tot uiting in onze dagelijks gedrag en bepalen onze persoonlijkheid. Eens we deze kenmerken weten, weten we ook welke dagelijkse omgeving het best past bij jou.

Gratis webinar 22/02 om 13u30 
Waardevol wonen en werken dankzij je motivatieprofiel 

Ontdek de 16 universele onderliggende levensmotieven van het wetenschappelijk onderzoek van Steven Reiss. Inzicht in deze motieven en de mate waarin we hierin gemotiveerd zijn, geeft inzicht in onze persoonlijkheid, onze dagelijkse interacties en waarom we doen wat we doen. In het tweede deel leggen we de link tussen het Steven Reiss motivatieprofiel en welke omgeving we dan nodig hebben om waardevol te wonen en werken.

>>>

Wil je vandaag meteen aan de slag met je woning?

In de podcast 'Mijn huis, mijn thuis' vertel ik je meer over anders wonen:

MijnhuisMijnthuis_podcast_studiokompas.jpg

>>>

bottom of page