top of page

Interieur op basis van wie je bent en wat je doet

Een droomhuis is een huis dat de bewoners optimaal dient. 

Onze wijze van inrichten heeft een reset nodig. In plaats van te kiezen voor wat we mooi vinden, dienen we te kijken naar wat we nodig hebben. Niet alleen op functioneel vlak, maar ook op vlak van welbevinden, emoties en verbinding. Omgevingspychologie bestudeert de impact van ons handelen op de omgeving maar ook de impact van de omgeving op ons. 

In plaats van in te richten op basis van trends en novelties, gaan we inrichten in functie van noden en persoonlijkheden. Want niet iedereen is gebaat met een open planstructuur. Indeling, materialen en kleur kunnen aangepast worden aan de persoonlijkheidskenmerken. Zelfs als er tegenstrijdige kenmerken aanwezig zijn, kan er gewerkt worden naar een oplossing waar alle bewoners zich goed bij voelen. Natuurlijk werken we ook naar een ontwerpvoorstel dat mooi wordt bevonden door de bewoners.

Hoe combineer je je boeiende werk en sociale leven met wonen? En hoe voorkom je dat je huis hierin een echte spelbreker is. En liefst nog op een duurzame manier, zodat iedereen er beter van wordt.

Een interieur happiness scan is een blauwdruk dat hierop antwoord geeft.

collage_woning_studiokompas.png

>>> Ontdek de Interior Happiness Scan

Een Interior Happiness scan koppelt de eigenschappen van de woning aan de bewoners. Op basis van de persoonlijkheden van de bewoners en de wetenschappelijke inzichten uit de omgevingspsychologie, ontstaat er een optimale organisatie en inrichting van de woning. 

We starten eerst met een uitgebreid gesprek en de bepaling van jullie omgevingstypes. We analyseren ook de huidige woonsituatie of jullie toekomstige (ver)bouwplannen. 

Na analyse, ontvang je een geoptimaliseerde stappenplan om jouw woning helemaal aan te passen aan jullie noden. Deze oplossing vertrekt maximaal van de bestaande situatie en huidige meubels en bespaart je dus onnodige kosten. Het resultaat is een hoger welbevinden, minder chaos en meer genieten in plaats van opruimen.

Een scan is extra handig bij (ver)bouwplannen? Tijdens de scan analyseren we de plannen en geven ook hier een stappenplan voor waardevolle aanpassingen. Zo haal je het maximale uit je investering en kan je vele jaren verder met de blauwdruk van je huis.

De INTERIOR HAPPINESS SCAN kan je tot eind 2023 verkrijgen voor de pilot prijs van 390  en heeft een gigantische impact op hoe je woont. De werkelijke waarde van de scan is 690 €. De scan is een leidraad die maximaal vertrekt vanuit je huidige meubels en situatie.

Ontdek in een gratis online meeting wat een Interior Happiness Scan voor jou kan betekenen.

>>>

Wil je vandaag meteen aan de slag met je woning?

In de podcast 'Mijn huis, mijn thuis' vertel ik je meer over anders wonen:

MijnhuisMijnthuis_podcast_studiokompas.jpg

>>>

bottom of page