top of page

Studio KOMPAS deelt zijn kennis

Studio KOMPAS gelooft sterk in een duurzamere toekomst en gaat te werk vanuit een holistisch standpunt. Wij zien interieurontwerp veel breder dan het inrichten van ruimtes.

Als ontwerper hebben we mee de verantwoordelijkheid voor de juiste locatie, het juiste doel, het juiste gebruik van materialen en opvolging.

Studio KOMPAS is met veel enthousiasme een kompas voor de toekomst. Naast interieurontwerp kan je ook vertrouwen op onze expertise voor:

- talks en lezingen over het gebruik van ruimtes in de toekomst;

- bedrijfsanalyse gefocust op de facilitaire noden van het bedrijf;

Image by RU Recovery Ministries

Hallo,

STUDIOKOMPAS_Katrien_edited.jpg

Ik ben Katrien, levensgenieter, bezige bij, creator en gek op boeken.

 

Ik kocht mijn eerste vastgoed op 21 jaar, dat klinkt misschien een beetje zot maar het bleek een goede investering. Zeven jaar later bouwde ik samen met mijn familie en partner ons huis, met onze eigen handen en voeten dus. Leuk weetje: de leverancier had toen nog nooit zoveel isolatie voor een woning geleverd.Ik kreeg er niet genoeg van dus ik heb daarna nog twee keer gebouwd en verbouwd.

Als eerste job maakte ik inschattingen voor risico's bij ondernemingen bij een bank. Ik stapte daarna over naar strategie en beleid voor het ondernemingssegment om uiteindelijk als projectmanager transformatieprojecten uit te werken en op te volgen. 

Na een nieuwe studie interieurontwerp wil ik nu al deze knowhow combineren in duurzame interieurs voor bedrijven en woningen.

bottom of page