Ruimte voor je bedrijf

De onmisbare schakel tussen je bedrijf en je bedrijfsruimte.

Wil jij een ruimte creëren die een vijf sterren beleving voor je klant creëert?

Wil jij je klant verwelkomen in een ruimte die je dienst of product versterkt en je omzet verhoogt

Verlang jij naar een ruimte die energie geeft aan jou, je personeel en je klant?

Dan kan de toepassing "Ruimte voor je bedrijf" wel degelijk iets voor jou betekenen.

Ijsselmeer Stavoren_edited_edited.jpg

Het moet gezegd, een sterke ondernemer weet zich in elke ruimte staande te houden. Een passende omgeving kan je echter fundamenteel helpen om je bedrijfsdoelen waar te maken.

In dit traject bekijk ik samen met jouw hoe je je bedrijf en je commerciële ruimte één taal kunt laten sprekenVanuit 4 thema's transformeren we je bedrijfsruimte op een praktische en duurzame manier.

 

Deze stevige fundamenten liggen verborgen achter kleur en materiaal. Ze zorgen voor een hogere klanttevredenheid, loyaliteit en hogere omzet. 

ED6AD58E-592A-429D-9BFA-A206DEF7B6D1_edited.jpg

Hallo,

Ik ben Katrien van studio KOMPAS en heb een warm hart voor ondernemers. Het eerste zaadje werd als kind geplant dankzij mijn ondernemende grootouders.

 

Na ongeveer 10 jaar met een financiële bril naar ondernemingen te kijken, wil ik ondernemers nu helpen met de concrete en praktische uitvoering van hun zaak. 

Ik combineer bedrijfstrategie met interieurontwerp, zodat investeringen ook duurzame return opleveren.

Hierbij kan ik mijn twee passies combineren: analyseren en creëren, iets wat in weinig jobs mogelijk is :)

Voor wie?

Deze toepassing is voor ondernemers die zelf aan de slag willen gaan. Ik geef je de tools en tips om je ruimte(s)voor de eerste keer in te richten of aan te passen. Of je nu een winkel of een groepspraktijk hebt, elke ruimte waar ook derden over de vloer komen, vaart wel bij deze transformatie. 

Stap voor stap zal je je klanttevredenheid, loyaliteit en omzet verhogen. 

Je bent dagelijks in je bedrijfsruimte aanwezig. Het is dus essentieel om te bekijken of deze ruimte optimaal functioneert voor je bedrijfsactiviteit(en). 

"Katrien heeft me zeer waardevolle tips gegeven voor mijn bestaande coaching praktijk. Tijdens de online meeting werd kristalhelder wat ze precies bedoelde. Ik ben ermee aan de slag gegaan. Toen ik mijn man vroeg wat hij ervan vond, reageerde hij spontaan: ”Veel rustiger.” Dat was de bedoeling. Opzet geslaagd! Niet alleen zorgt de feedback van Katrien ervoor dat je met weinig inspanningen veel verbetering kan creëren, de samenwerking met haar verloopt ook heel aangenaam. Niet twijfelen, doen!"

Annick Ottenburgs van Happywork.be

Concreet?

Via online begeleiding behandel ik de vier essentiële elementen die maken dat je ruimte werkt voor je bedrijf. Deze aanpassingen vragen weinig of geen investering in geld.

Lijkt dit interessant voor jouw bedrijf?

 

Schrijf je dan nu in. Eind september start ik met een eerste groep enthousiaste ondernemers. Ik begeleid jullie gedurende 6 weken stap voor stap naar een ruimte die volledig resoneert met je bedrijf. Je hebt de touwtjes in handen en beslist zelf wat je transformeert. Ondertussen kan je rekenen op mijn ervaring en expertise voor een optimaal resultaat. 

Voor deze eerste groep ondernemers is de investering 125 euro. De werkelijke waarde van de reeks is 850 euro. Na zes weken heb je de juiste communicatie, circulatie, 2D-plan en stijl voor jouw bedrijf op zak. Jouw ruimte blendt volledig met jou en jouw bedrijf. Ze draagt wezenlijk bij tot het bedrijfsresultaat en je voelt een werkelijk verschil.

Ik hanteer hierbij een geld-terug garantie: heb je de stappen gevolgd en blijkt dit niets voor jou, dan betaal ik je jouw aankoopprijs volledig terug. Je kan dus instappen zonder enig risico.

 

Creëer nu een omgeving die je ruimte tot een vijf sterren beleving transformeert, het effect zal meteen voelbaar zijn.

Ja, ik schrijf mij in als enthousiaste ondernemer!

Bedankt voor je inschrijving!