Ruimte voor je bedrijf

De onmisbare schakel tussen je bedrijf en je bedrijfsruimte.

Wil jij een ruimte creëren die een vijf sterren beleving voor je klant creëert?

Wil jij je klant verwelkomen in een ruimte die je dienst of product versterkt en je omzet verhoogt

Verlang jij naar een ruimte die energie geeft aan jou, je personeel en je klant?

Dan kan de handleiding "Ruimte voor je bedrijf" wel degelijk iets voor jou betekenen.

Ijsselmeer Stavoren_edited_edited.jpg

Het moet gezegd, een sterke ondernemer weet zich in elke ruimte staande te houden. Een passende omgeving kan je echter fundamenteel helpen om je bedrijfsdoelen waar te maken.

In de DIY handleiding bespreek ik hoe je je bedrijf en je commerciële ruimte één taal kunt laten sprekenVanuit 5 thema's transformeren we je bedrijfsruimte op een praktische en duurzame manier.

 

Deze stevige fundamenten liggen verborgen achter kleur en materiaal. Ze zorgen voor een hogere klanttevredenheid, loyaliteit en hogere omzet. 

ED6AD58E-592A-429D-9BFA-A206DEF7B6D1_edited.jpg

Hallo,

Ik ben Katrien van studio KOMPAS en heb een warm hart voor ondernemers. Het eerste zaadje werd als kind geplant dankzij mijn ondernemende grootouders.

 

Na ongeveer 10 jaar met een financiële bril naar ondernemingen te kijken, wil ik ondernemers nu helpen met de concrete en praktische uitvoering van hun zaak. 

Ik combineer bedrijfstrategie met interieurontwerp, zodat investeringen ook duurzame return opleveren.

Hierbij kan ik mijn twee passies combineren: analyseren en creëren, iets wat in weinig jobs mogelijk is :)

Voor wie?

Deze DIY handleiding is voor ondernemers die zelf aan de slag willen gaan. Ik geef je de tools en tips om je ruimte(s)voor de eerste keer in te richten of aan te passen. Of je nu een winkel of een groepspraktijk hebt, elke ruimte waar ook derden over de vloer komen, vaart wel bij deze handleiding. 

Dankzij deze handleiding zal je klanttevredenheid, loyaliteit en omzet verhogen. 

Je bent dagelijks in je bedrijfsruimte aanwezig. Het is dus essentieel om te bekijken of deze ruimte optimaal functioneert voor je bedrijfsactiviteit(en). 

"Katrien heeft me zeer waardevolle tips gegeven voor mijn bestaande coaching praktijk. Tijdens de online meeting werd kristalhelder wat ze precies bedoelde. Ik ben ermee aan de slag gegaan. Toen ik mijn man vroeg wat hij ervan vond, reageerde hij spontaan: ”Veel rustiger.” Dat was de bedoeling. Opzet geslaagd! Niet alleen zorgt de feedback van Katrien ervoor dat je met weinig inspanningen veel verbetering kan creëren, de samenwerking met haar verloopt ook heel aangenaam. Niet twijfelen, doen!"

Annick Ottenburgs van Happywork.be

Concreet?

Via online praktische video's behandel ik de vijf essentiële elementen die maken dat je ruimte werkt voor je bedrijf. Een ruimte optimaal aanpassen aan je bedrijfsactiviteiten kan de omzet tot 20% verhogen! Deze aanpassingen vragen weinig of geen investering in geld, wel investering in tijd. De investering in tijd om de ruimte op jouw bedrijf af te stemmen krijg je ruimschoots terug in klanttevredenheid en/of verhoogde omzet.

Lijkt dit interessant voor jouw bedrijf?

 

Schrijf je dan nu in. Vanaf 20 mei kunnen early adopters deze handleiding uitproberen. Jullie krijgen de primeur en de mogelijkheid om aan mij concrete vragen te stellen via twee live online sessies. Zo worden jullie beloond voor jullie enthousiasme en krijg ik waardevolle feedback terug.

Voor deze early adopters is de handleiding beschikbaar voor 75 euro. De werkelijke waarde van de reeks is 475 euro. De resulterende waarde voor je bedrijf is echter maal ... Ik neem in deze fase maar een beperkt aantal enthousiaste ondernemers mee op deze reis. Na deze fase wordt de prijs verhoogd. 

 

Ik hanteer hierbij een geld-terug garantie: heb je de video's gevolgd en blijkt deze handleiding niets voor jou, dan betaal ik je jouw aankoopprijs volledig terug.

 

Creëer nu een omgeving die je ruimte tot een vijf sterren beleving transformeert, het effect zal meteen voelbaar zijn.

Ja, ik schrijf mij in als early adopter!

Bedankt voor je inschrijving!