top of page

Ontdek het volle potentieel van je woning

Een droomhuis is een huis dat de bewoners optimaal dient. 

Ervaar je frustatie en ergernis in je huidige woning of een ruimte?

Ben je meer bezig met de boel onder controle te houden dan met voluit leven?

Ervaar je soms een gevoel van wanhoop als je na een dag werken, de deur opent?

Bij 9 op 10 klanten stel ik vast dat de woning geen interieur-, maar wel een organisatieprobleem heeft. Dit resulteert in een haperende flow, meer chaos, en een lager welbevinden in de woning.

Ik kom bij jou langs en analyseer je huidige woonsituatie. De noden en gedrag van de bewoners worden gekoppeld aan de blauwdruk van je huis.

Na analyse, ontvang je een geoptimaliseerde stappenplan om jouw woning helemaal aan te passen aan jullie noden. Deze oplossing vertrekt maximaal van de bestaande situatie en huidige meubels en bespaart je dus onnodige kosten. Het resultaat is een hoger welbevinden, minder chaos en meer genieten in plaats van opruimen.

Heb je (ver)bouwplannen? Tijdens de scan analyseren we de plannen en geven ook hier een stappenplan voor waardevolle aanpassingen.

Bestel jouw INTERIOR HAPPINESS SCAN voor 275 euro en ontdek hoe je opnieuw kan houden van je huidige woning. De scan is een leidraad die maximaal vertrekt vanuit je huidige meubels en situatie.

collage_woning_studiokompas.png

Hallo,

ED6AD58E-592A-429D-9BFA-A206DEF7B6D1_edited.jpg

ik ben Katrien. Levensgenieter, bezige bij, creator en gek op boeken. 

 

Je voelt misschien al aan dat dat niet goed samengaat met een huishouden. Toen we nog met z'n tweetjes waren, ging het allemaal nog best. "Jij bent een chaoot in huis", kreeg ik wel eens als opmerking van mijn man. Mijn schouders ophalen was dan al wat ik deed, ik had nu eenmaal andere prioriteiten.

Tot de gezinsuitbreiding eraan kwam ... Ik heb serieus geworsteld. Het irriteerde mij vreselijk dat ik op mijn werk alles zo vlot georganiseerd kreeg en tegelijk mijn huis één grote chaos was. 

Maar ik geef niet gauw op. Door de jaren heen, heb ik de code gekraakt. Er zijn enkele basisregels nodig om een huis te doen werken voor jou. Deze zijn universeel en door iedereen toe te passen. Dus ik vertel ze graag aan jou. Zodat jij niet eerst 10 jaar moet ploeteren, vooraleer je kan stralen in je eigen huis.

bottom of page