Ontdek het volle potentieel van je woning

Een droomhuis is een huis dat de bewoners optimaal dient. 

Bij 9 op 10 klanten stel ik vast dat de woning geen interieur-, maar wel een organisatieprobleem heeft.

De meubels staan op foute plaats, de functies zijn verkeerd ingedeeld of de combinaties resulteren in foute verhoudingen... Dit resulteert in een haperende flow, meer chaos, en een lager welbevinden in de woning.

Ervaar je frustatie en ergernis in je huidige woning of een ruimte? Zou je het liefst helemaal opnieuw beginnen of zelfs verhuizen? Kies dan voor een INTERIOR HAPPINESS SCAN vooraleer je grote beslissingen neemt.

Ik kom bij jou langs en analyseer je huidige woonsituatie. De noden en gedrag van de bewoners worden gekoppeld aan de blauwdruk van je huis.

Na analyse, ontvang je een geoptimaliseerde stappenplan om jouw woning helemaal aan te passen aan jullie noden. Deze oplossing vertrekt maximaal van de bestaande situatie en huidige meubels en bespaart je dus onnodige kosten. Het resultaat is een hoger welbevinden, minder chaos en meer positieve energie.

Heb je (ver)bouwplannen? Tijdens de scan analyseren we de plannen en geven ook hier een stappenplan voor waardevolle aanpassingen.

Bestel jouw INTERIOR HAPPINESS SCAN voor 275 euro en ontdek hoe je opnieuw kan houden van je huidige woning. De scan is een leidraad die maximaal vertrekt vanuit je huidige meubels en situatie.

EINDEJAARSACTIE 2022!

De interior happiness scan is  ook een geweldig waardevol cadeau voor je partner, familie of vrienden! Een cadeau waar je naasten nog jarenlang plezier van hebben. 

 

Tot 21 december 2022 loopt er een eindejaarsactie. Je kan de interior happiness scan als cadeaubon aankopen voor slechts 175 euro. Je ontvangt deze bon in een mooie geschenkdoos. De bon is een jaar geldig.   

collage_woning_studiokompas.png

Hallo,

ED6AD58E-592A-429D-9BFA-A206DEF7B6D1_edited.jpg

ik ben Katrien. Levensgenieter, bezige bij, creator en gek op boeken. 

 

Je voelt misschien al aan dat dat niet goed samengaat met een huishouden. Toen we nog met z'n tweetjes waren, ging het allemaal nog best. "Jij bent een chaoot in huis", kreeg ik wel eens als opmerking van mijn man. Mijn schouders ophalen was dan al wat ik deed, ik had nu eenmaal andere prioriteiten.

Tot de gezinsuitbreiding eraan kwam ... Ik heb serieus geworsteld. Het irriteerde mij vreselijk dat ik op mijn werk alles zo vlot georganiseerd kreeg en tegelijk mijn huis één grote chaos was. 

Maar ik geef niet gauw op. Door de jaren heen, heb ik de code gekraakt. Er zijn enkele basisregels nodig om een huis te doen werken voor jou. Deze zijn universeel en door iedereen toe te passen. Dus ik vertel ze graag aan jou. Zodat jij niet eerst 10 jaar moet ploeteren, vooraleer je kan stralen in je eigen huis.