top of page
Thinking of Ideas_edited_edited_edited_edited.jpg

>>> GOING FORWARD WITH YOUR GOAL

Haal het volle potentieel uit je bedrijfsruimte

De nieuwe manier van ondernemen zet mensen en planeet centraal.

Werknemers die met enthousiasme komen werken, authentieke connectie met je klanten en een bedrijf dat zacht is voor onze planeet, de lat ligt hoog! 

 

Jouw bedrijfsruimte is een krachtige partner om dit mee te realiseren. 

Hoe creëer je een ruimte die je bedrijf ondersteunt? Met behulp van omgevingspsychologie, vertaalt Studio KOMPAS jouw plan naar een fysieke omgeving die maximaal rendeert voor jouw bedrijf.

AANBOD

KERNWAARDENPROFIEL

Welke omgeving heeft je bedrijf werkelijk nodig. We combineren bedrijfsanalyse met de wetenschappelijke methode van Steven Reiss om de kernwaarden van het bedrijf in kaart te brengen en deze te matchen met de korte en lange termijn bedrijfsdoelen.

Steven Reiss Motivation analyse wordt reeds jaren toegepast voor het versterken van teams, HR recruitment en/of marketingstrategie. Studio Kompas gebruikt nu ook deze methode om de link te leggen naar bedrijfscultuur en bedrijfsruimtes. Het bepalen van het kernwaardenprofiel geeft belangrijke input bij het inzetten van een eventuele cultuurverandering van de werknemers, aanpassing van de werkomgeving en/of verhogen van klantbeleving. 

Inbegrepen:

✅ Opstellen van het wetenschappelijke Steven Reiss motivation profiel (RMP) via de officiële online vragenlijst (zaakvoerder, managementteam en/of werknemers)

✅ Individuele bespreking van het motivatieprofiel (1,5 uur per persoon)

✅ Opstellen van het waardenprofiel van het bedrijf

✅ Bepalen van doelen/aanpak (gesprek 2 uur): stroomlijning bedrijfsdynamiek en bedrijfsomgeving met de bedrijfsdoelen op lange termijn

✅ RMP profiel resultaten kunnen ook hierna ingezet worden voor team-performance, ondersteuning leidinggevenden, recruitment, marketing,... Deze investering is dus eenmalig en dient vervolgens als kapstok voor verschillende domeinen.

1

2

INTERIOR PERFORMANCE SCAN

Haal het maximale uit je bedrijfsruimte met een Interior Performance Scan. In deze scan analyseren we eerst de noden en wensen van je bedrijf. Hieruit volgt een voorstel op maat voor je bedrijf.

 

We houden hierbij rekening met de wetenschappelijke vaststellingen uit de omgevingspsychologie, gedragspsychologie en biophilic onderzoek. Zo komen we tot een ontwerp dat jouw bedrijfsdoelen maximaal ondersteunt. 

Inbegrepen:

✅ Gesprek op locatie en opmeting

✅ Bedrijfsanalyse (bedrijfsdoelen en kernwaarden verkort - uitgebreid via stap 1 mogelijk)

✅ Voorontwerp volledig interieur voor een maximale performance van je bedrijfsruimte

✅ 2D organisatieplan

✅ Klantbeleving: plan voor optimaliseren van de customer experience (indien van toepassing)

✅ Optimaliseren welbevinden werknemers

✅ Inspiratiemoodboard voor de sfeer en identiteit van het bedrijf te visualiseren

✅ 3D Sfeerbeelden

✅ 3D Virtuele reality van het ontwerp voor een maximale inleving van het voorgesteld resultaat.

✅ Feedbackgesprek en verwerking van opmerkingen

✅ Tot 3 maanden na oplevering klantenondersteuning 

890
excl. BTW

van 120 m^2 tot 250 m^2 (*)

* de prijzen zijn geldig voor bedrijfsruimtes van 120 m^2 tot 250 m^2. Heb je een grotere of kleinere ruimte?

Vraag een vrijblijvende offerte op maat voor jouw vraag.

Veelgestelde vragen

> Ik wil graag mijn bedrijfsruimte optimaliseren zonder een volledig nieuw interieur. Kan ik hiervoor ook bij studio Kompas terecht?

Studio Kompas moedigt hergebruik maximaal aan. Vaak volstaan al kleine ingrepen om een volledig andere werkdynamiek te creëren. Stel je vraag en we helpen je graag verder.

> Ik ben tevreden van het interieurplan en wil dit graag laten uitwerken. Wat nu?

We helpen je graag verder met technische tekeningen voor maatwerk, verlichtingsplannen, technische tekeningen electriciteit, opvolging van de werken,... Na oplevering van de Interior Performance scan, kies je zelf of je nog verdere ondersteuning nodig hebt.

> Wat is de link tussen kernwaarden en bedrijfscultuur/omgeving?

Vanuit de omgevingspsychologie heeft men wetenschappelijk gezien dat we niet allemaal op dezelfde wijze reageren op onze omgeving. In functie van onze persoonlijkheidskenmerken, hebben we een andere dagelijkse omgeving nodig om ons goed te voelen, om terug op te laden, om open te staan voor verbinding, om onze creativiteit te boosten,... Dankzij het RMP profiel ontdek je je de intrinsieke motivaties van werknemers, zaakvoerder en/of klanten. Deze motivaties kunnen gematcht worden met de kernwaarden van het bedrijf en de verschillende bedrijfsdoelen. Dankzij omgevingspsychologie kunnen we ook de omgeving inzetten om een toekomstige bedrijfscultuur en/of klantenbeleving maximaal te ondersteunen.

Ontdek onze unieke methode tijdens een gratis kennismakingsgesprek (30 min.). We kijken of een scan een wezenlijk verschil kan maken voor je bedrijf. 

STUDIOKOMPAS_Katrien_10.jpg

Hallo,

Ik ben Katrien, oprichter van studio KOMPAS en gebeten door duurzaam ondernemen 

Als ik een droom hoor, gaat mijn radar draaien en zoek ik een weg. 

Ik hou van ontwerpen voor commerciële ruimtes, praktijkruimtes, expo's, kantoren,... omdat je de ruimte kunt laten blenden met het bedrijf.

 

WAUW en EFFICIËNT, een heerlijke uitdaging!

bottom of page