top of page
DanserSaVie_edited_edited.jpg

CREATIEVE STUDIO VOOR WAARDEVOL LEVEN

Transforming places for the better

Studio KOMPAS wilt bijdragen aan het interieur voor de 21ste Eeuw. 

Een positieve verandering in de benadering van ruimtes is nodig. Onze omgeving heeft invloed op ons welbevinden, onze productiviteit, onze creativiteit en onze gezondheid. Zelfs onze smaak wordt mee bepaald door de omgeving.

Wij interageren met de ruimte en de ruimte interageert met ons. Als we beseffen dat alles verbonden is met elkaar, zullen we er anders naar gaan kijken. 

Studio Kompas gaat voor het juiste gebruik van ruimtes, convenience van de gebruikers, integratie in de omgeving en inrichting met een doel. Naast de traditionele factoren in design als esthetiek en functionaliteit, voegen wij ook de factoren gedrag en omgeving toe.

Gedrags- en omgevingswetenschappen brengen onze relaties met elkaar en onze omgeving in kaart. Door deze relaties optimaal te doorgronden en ontwerp hier op aan te passen, ontstaat er een inrichting die de gebruikers maximaal ondersteund.

Mijn verhaal

STUDIOKOMPAS_KatrienDeKeyser2.jpg

Ik ben Katrien,

levensgenieter, bezige bij, creator en gek op boeken. 

 

Ik kocht mijn eerste vastgoed op 21 jaar, dat klinkt misschien een beetje zot maar het bleek een goede investering. Zeven jaar later bouwde ik samen met mijn familie en partner ons huis, met onze eigen handen en voeten dus. Leuk weetje: de leverancier had toen nog nooit zoveel isolatie voor een woning geleverd.Ik kreeg er niet genoeg van dus ik heb daarna nog twee keer gebouwd en verbouwd.

Als eerste job maakte ik inschattingen voor risico's bij ondernemingen bij een bank. Ik stapte daarna over naar strategie en beleid voor het ondernemingssegment om uiteindelijk als projectmanager transformatieprojecten uit te werken en op te volgen. 

Na een nieuwe studie Interieurontwerp&design bij Thomas More wil ik nu al deze knowhow combineren in waardevolle interieurs.

studio KOMPAS is trotse bouwpartner van

VIBE_studiokompas.png
bottom of page