DanserSaVie_edited_edited.jpg

CREATIEVE STUDIO VOOR DUURZAAM LEVEN

We have to make

sustainable living CONVENIENT

sustainable business PROFITABLE and

sustainable change FASHIONABLE.

Wayne Visser

Transforming places for the better

MISSION STATEMENT

Studio KOMPAS wilt bijdragen aan een duurzamere toekomst op basis van regeneratief interieurontwerp.

Een radicale verandering in de benadering van ruimtes is nodig. Onze omgeving heeft invloed op ons welbevinden, onze productiviteit, onze creativiteit en onze gezondheid. Zelfs onze smaak wordt mee bepaald door de omgeving.

Wij interageren met de ruimte en de ruimte interageert met ons. Als we beseffen dat alles verbonden is met elkaar, zullen we er anders naar gaan kijken. 

Regeneratief interieurontwerp betreft het juiste gebruik van ruimtes, convenience van de gebruikers, integratie in de omgeving en inrichting met een doel.

Mijn verhaal

D1877652-A363-4213-A930-3827EBF85205_edited_edited.jpg

Ik ben Katrien,

levensgenieter, bezige bij, creator en gek op boeken. 

 

Ik kocht mijn eerste vastgoed op 21 jaar, dat klinkt misschien een beetje zot maar het bleek een goede investering. Zeven jaar later bouwde ik samen met mijn familie en partner ons huis, met onze eigen handen en voeten dus. Leuk weetje: de leverancier had toen nog nooit zoveel isolatie voor een woning geleverd.Ik kreeg er niet genoeg van dus ik heb daarna nog twee keer gebouwd en verbouwd.

Als eerste job maakte ik inschattingen voor risico's bij ondernemingen bij een bank. Ik stapte daarna over naar strategie en beleid voor het ondernemingssegment om uiteindelijk als projectmanager transformatieprojecten uit te werken en op te volgen. 

Na een nieuwe studie interieurontwerp wil ik nu al deze knowhow combineren in duurzame interieurs.