top of page

Waardevol Wonen en Werken BiB
Alles wat je moet weten over wonen en werken in de 21ste eeuw.

WWoW BiB

Klaar om te kiezen voor Waardevol Wonen en Werken?

Sta je op het punt om te (ver)bouwen/renoveren?

Wil jij graag zaken veranderen in je woning?

Droom je van een huis dat echt bij je past? 

Wij verzamelen alle info over wonen en werken onder WWoW voor jou. Valkuilen, quick wins, projectvoorstellingen, ... we delen ze met jou, zodat jij zelf aan de slag kunt.

 

De focus van het platform ligt in eerste instantie op wonen. Gezien echter het hybride werken leggen we ook de link naar werken. Want wonen stopt niet op je werk en omgekeerd.

Wat maakt de WWoW-BiB uniek?

> Aangenamer wonen en werken: de tips vertrekken vanuit omgevingspsychologie. We leggen link tussen wetenschap en ruimte zodat de ruimte je gedrag en persoonlijkheid maximaal ondersteunt.

> Onafhankelijk advies: eenvoudig gezegd, we verdienen niet meer als jij een extra maatkast plaats, dat betekent onafhankelijk voor de finale keuzes die jij maakt.

> Besparing: dankzij het advies en inzichten vermijd je nodeloze kosten. Je kan ook genieten van mooie kortingen bij bepaalde merken. 

> Duurzaam: van het nemen van duurzame beslissingen tot concrete lijst van duurzame fabrikanten en materialen, we maken duurzaam handelen eenvoudig.

Wat je al kan terugvinden in de BiB:

> Webinar - Je motivatieprofiel als gids voor waardevol wonen en werken.

> Masterclass - Interieur dat de gezondheid bevordert

> Artikel - Een keuken kiezen doe je zo. 

> Lijst met duurzame meubelmerken. Als WWoW lid begeleiden we je in je aankoop en kan je bij bepaalde merken genieten van een mooie korting.

> Bepaal je dominante zintuig.

Dit platform is dynamisch en zal continu groeien. We voegen regelmatig content toe, via de WWoW-nieuwsbrief blijf je hiervan op de hoogte. We groeien samen met jou! Vragen van deelnemers zijn dus meer dan welkom!

We zijn nog volop in opstartfase, met de actiecode WWOW (ingeven na betaalknop) geniet je voor 28 euro een jaar lang van de waardevolle inhoud van de BiB!

NU
28 €!

Veelgestelde vragen

> Kan ik ook technische vragen over bouwen stellen?

WWoW content behandelt alles over inrichting. De technische kant van het verhaal wordt niet behandeld. Constructie en renovatievragen zijn vaak heel specifiek en zeer afhankelijk van een bepaalde woning. We raden aan om de juiste expert te raadplegen voor een werfbezoek.

> De toegang tot WWoW is 12 maanden. Wat gebeurt hierna?

Wanneer je een woning grondig wilt inrichten ben je al snel enkele maanden bezig. Je hebt ook niet alle info op hetzelfde moment nodig. Een jaar geeft je de kans om bij specifieke twijfels of beslissingen het platform te raadplegen voor dat topic. Na 12 maanden kies je zelf of je toegang nog eens wilt verlengen of niet.

> Leer ik ontwerpen met WWoW?

WWoW is in het leven geroepen om relevante informatie over wonen te verzamelen en te delen. We willen deelnemers van WWoW helpen om de juiste beslissingen te nemen. Het zijn praktische tips die je kan toepassen bij de verschillende keuzeproces in een woningen: indeling, meubels, maatwerk, keuken,... Het is echter geen interieurontwerpcursus. WWoW is voornamelijk gericht op mensen die graag zelf willen inrichten maar hierbij de praktische ervaring van interieurontwerpers wel kunnen gebruiken.

WWOW - BIB

bottom of page