top of page

Waardevol Wonen en Werken BiB
Alles wat je moet weten over wonen en werken in de 21ste eeuw.

WWoW BiB

Klaar om te kiezen voor Waardevol Wonen en Werken?

Sta je op het punt om te (ver)bouwen/renoveren?

Wil jij graag zaken veranderen in je woning maar weet je niet waar te beginnen?

Droom je van een huis dat echt bij jou en je partner past? 

Wij verzamelen alle info over wonen en werken in de WWoW-BiB voor jou. Valkuilen, quick wins, projectvoorstellingen, ... we delen ze met jou, zodat jij zelf aan de slag kunt.

Wat maakt de WWoW-BiB uniek?

> Aangenamer wonen en werken: de tips vertrekken vanuit omgevingspsychologie. We leggen link tussen wetenschap en ruimte zodat de ruimte je gedrag en persoonlijkheid maximaal ondersteunt.

> Onafhankelijk advies: eenvoudig gezegd, we verdienen niet meer als jij een extra maatkast plaats, dat betekent onafhankelijk voor de finale keuzes die jij maakt.

> Besparing: dankzij het advies en inzichten vermijd je nodeloze kosten. Je kan ook genieten van mooie kortingen bij bepaalde merken. 

Wil je weten wat hoe zo'n bibliotheek eruit ziet?

Wil je eens zien welke onderwerpen al gepubliceerd zijn? 

Neem een kijkje op deze proefpagina! We hebben voor jou de welkomspagina van de bibliotheek in proefversie klaargezet. Hier zie je de artikelen, video's en masterclasses. Spreekt het je aan? Maak je lid en krijg toegang tot de content.

Dit platform is dynamisch en zal continu groeien. We voegen regelmatig content toe, via de WWoW-nieuwsbrief blijf je hiervan op de hoogte. We groeien samen met jou! Vragen van deelnemers zijn dus meer dan welkom!

We zijn nog volop in opstartfase, met de actiecode (ingeven bij 'actiecode toevoegen')

   

 

geniet je voor 28 euro één jaar lang van de waardevolle inhoud van de BiB!

ACTIEWWOW

NU
28 €!

Veelgestelde vragen

> Kan ik ook technische vragen over bouwen stellen?

WWoW content behandelt alles over inrichting. De technische kant van het verhaal wordt niet behandeld. Constructie en renovatievragen zijn vaak heel specifiek en zeer afhankelijk van een bepaalde woning. We raden aan om de juiste expert te raadplegen voor een werfbezoek.

> De toegang tot WWoW is 12 maanden. Wat gebeurt hierna?

Wanneer je een woning grondig wilt inrichten ben je al snel enkele maanden bezig. Je hebt ook niet alle info op hetzelfde moment nodig. Een jaar geeft je de kans om bij specifieke twijfels of beslissingen het platform te raadplegen voor dat topic. Na 12 maanden kies je zelf of je toegang nog eens wilt verlengen of niet.

> Leer ik ontwerpen met WWoW?

WWoW is in het leven geroepen om relevante informatie over wonen te verzamelen en te delen. We willen deelnemers van WWoW helpen om de juiste beslissingen te nemen. Het zijn praktische tips die je kan toepassen bij de verschillende keuzeproces in een woningen: indeling, meubels, maatwerk, keuken,... Het is echter geen interieurontwerpcursus. WWoW is voornamelijk gericht op mensen die graag zelf willen inrichten maar hierbij de praktische ervaring van interieurontwerpers wel kunnen gebruiken.

WWoW BiB

bottom of page